Rólunk

Dr. Kapusy Kata

Egyetemi adjunktusként dolgozom, mentálhigiénés szakember és pszichodráma-vezető vagyok. Nagyon szeretem az életet, és minden velejáróját. Szeretem hallgatni, megismerni az embereket - úgy igazán. Szeretem az új dolgokat, a kihívásokat, a fejlődést.

Kiskorom óta vezető, szervező egyéniség vagyok: cserkészőrstől kezdve, önkénteseken át (pl. Bátor tábor), családokon, felnőtt munkacsoportokig (pl. szociodráma).

Lételemem a tánc (NIA), a zenére mozgás. Évekig része volt az életemnek egy női kör, ahol együtt, szavak nélkül körtáncoltunk. Azóta tudom, hogy milyen sokat ad az együttmozgás/rezgés sorstársakkal.

Nagyon sokat kapok, tanulok három gyermekemtől (8-10-12 évesek) és férjemtől, akivel együtt éljük meg a nagycsalád minden szépségét és nehézségét.

Szakmai és önismereti folyamatom fontos állomása volt a SOTE mentálhigiénés képzése és a pszichodráma.  "Civilként" akadémiai pályámat egyengetem."

R. Hubert Orsolya

Mentálhigiénés szakember vagyok és pszichodramatista.

Szeretem mások történeteit meg-ismerni, különös tekintettel a család-történetekre és szüléstörténetekre.

Kis közösségben és kiscsoportban érzem jól magam. Lételemem a rögtönzés, amire gyakran szükségem is van 3 gyermek anyukájaként.

Évekig dolgoztam az EMMA Egyesület önkénteseként, mert nagyon hiszek benne, hogy a nők életében, kiváltképp a szülés körül és a kisgyermekes létben elengedhetetlenül fontos a támogató női közeg. 

Jelenleg Vácon dolgozom a MotiVÁCió Központ mentálhigiénés műhelyében, amely támogatást biztosít a hozzánk fordulók számára csoportos és egyéni formában.

20 évvel ezelőtt véletlenül sétáltam be az első pszichodráma csoportba. Az első csoportot egy második követte és idővel rájöttem, hogy ez a közegem.

Elvégeztem a SOTE mentálhigiénés szakember képzését, majd a Pszichodráma Egyesület vezető-képzésével elköteleződtem a pszicho-dráma mellett.

Fogalmam sem volt, hogy mi ez az egész, arról sem volt gőzöm, hogy mi az igazából, ami ide hozott, de ilyen jó döntést keveset hoztam az életemben. 

Ha jelentkeznél a csoportba, vagy kérdésed van, írj nekünk e-mailben: noikorben@gmail.com, vagy űrlapon:

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el