Lépj velünk kapcsolatba!

Ha jelentkeznél vagy kérdésed van, írj nekünk!

noikorben@gmail.com


Közös Lépés

Budapest, 1123 Budapest, Alkotás utca 15.
3. emelet 40

https://kozoslepes.hu/ 

A hely könnyen megközelíthető többek között Gazdagrétről (139-es busz), XI. kerület felől (61, 17-es villamosok), Óbudáról a 17-es villamossal, a piros metró Déli pályaudvar megállójától is csak pár perc séta, és még dunántúli vonatokkal is könnyen elérhető.


A Közös Lépés egy jól felszerelt, frissen felújított pszichoterápiás tanácsadó hely, ahol mi egy elkülönített részben leszünk. 
A nap során lesz egy hosszabb szünet, ami alatt a környékbeli vendéglátóhelyeken lehet ebédelni, az épületben egy bolt is található. 
A csoportalkalmak szüneteiben ingyenesen fogyaszthatsz teát és kávét, de arra is van lehetőség, hogy otthonról hozz ételt (van hűtő). 
Ha kismamaként csatlakozol a csoporthoz, lehetőséged van a szünetekben ellátni a babádat egy külön helységben.  

"Sokáig kételkedtem a pszichodrámában. Azt gondoltam, hogy ez csak unatkozó emberek felesleges időtöltése...Aztán végül beadtam a derekam és elmentem egy csoportba. Lassú bemelegedés után rájöttem az ízére. Tudok-e őszinte lenni magammal szemben? Szembe tudok-e nézni a sebzettségemmel? Mások őszinte játéka fokozatosan nyitotta a szívemet. Nem az az erős, aki tökéletes és nincs mivel dolgoznia. Az az igazán erős, aki felismeri a gyengeségeit, szembe mer nézni vele, és változtatni szeretne rajta. Mindenkinek ajánlom."
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el