Induló csoport

Egy éven át havonta egyszer kedden 9:00-17:00 között találkozunk a Déli pályaudvar közelében.

Egy alkalom ára 27.000 Ft. 

Az első alkalom még nyitott, lehetőséged nyílik megismerni a módszert és a csoportot. A második alkalom végén kérünk csak elköteleződést. 

Az időpontok: 2024. április 23., május 14., június 11., július 2., augusztus 29. (csütörtök), szeptember 17., október 15., november 19., december 17., 2025. január 21., február 18., március 11. és április 15.

A csoport létszáma legfeljebb 16 fő lehet, a jelentkezéseket idősorrendben fogadunk el. A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesület keretein belül zajlik. Zárt csoportként fog működni, vagyis a harmadik alkalomtól nem csatlakozhat új tag. A csoporton való részvétel a Képzési Rendnek megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételének első részeként 120 órában beszámítható.

Az első alkalom előtt szeretnénk Veled találkozni, hogy megismerkedjünk. Itt felteheted a felmerülő kérdéseidet és megoszthatod velünk, hogy mi hívott a csoportba. "Visszatekintve hihetetlen sokat fejlődtem a csoportban. Nem is gondoltam volna az elején, hogy ekkora utat fogok bejárni!"

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el